April 04, 2019

Laboratorieingenjör till produktion

LABORATORIEINGENJÖR TILL PRODUKTION

Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta i ett växande företag i en spännande bransch? Vi söker dig som har en naturvetenskaplig utbildning inom kemi eller biokemi och som vill vara med och utveckla våra produktionsprocesser.

Om Medirox
Medirox AB utvecklar, tillverkar och säljer reagens och kontroller för in vitro-diagnostik (IVD) inom koagulationsområdet och är, för fler produkter, marknadsledande i Norden. Bolaget har 23 anställda fördelade på produktionsenheten i Studsvik utanför Nyköping, utvecklingsverksamheten vid Linköpings Universitetssjukhus och säljkontoret i centrala Stockholm.

På Medirox värdesätter vi en god arbetsmiljö och hög kvalitet. Här finns goda möjligheter för dig som vill vara med och påverka företagets utveckling.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förbättringsarbete rörande produktions-processer, tillverkningsinstruktioner och att arbeta med utredning av produktionsrelaterade avvikelseärenden.

Du kommer också arbeta operativt som processoperatör, ett arbete som innefattar manuell beredning av buffertar och reagens samt dispensering, frystorkning och kapsylering i semi-automatiserad utrustning.

Utbildning och erfarenhet
Du bör ha en naturvetenskaplig universitets- eller högskoleutbildning inom kemi, biokemi, biomedicin eller liknande område och/eller erfarenhet av laborativt arbete.

Tidigare erfarenhet från tillverkning av biokemiska reagens är starkt meriterande liksom tidigare arbete i enlighet med kvalitetsledningssystem, särskilt ISO13485.

Datorkunskaper
God datorvana med kunskaper i Officepaketet.

Erfarenhet av arbete i affärssystem är meriterande.

Språk
Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper
Som person bör du ha ett starkt kvalitetstänk och ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du bör vara ansvarstagande och ha en god förmåga att arbeta självständigt. Vi tror också att du har ett eget driv och intresse att arbeta med förbättringar.  Då rollen innefattar nära arbete tillsammans med övriga processoperatörer samt bolagets övriga funktioner är god samarbetsförmåga en nyckelegenskap.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@medirox.se så snart som möjligt. Urval sker löpande. Ange ”laboratorieingenjör produktion” i mejlets ämne (subject).

Placeringsort
Studsvik, Nyköping

Frågor
Vid frågor kontakta produktionschef Eva Göhl, 0155 – 45 44 24.